top of page
guido fiets.jpg

WIE BEN IK

En waarom zou u met mij moeten werken?

Ik was het jongetje dat op school altijd goede punten kreeg voor 'stellen'. Elke vereniging waar ik ooit lid van was, verdiende een boekje. Ik schreef het meestal vol, stelde het samen en was allicht ook de enige die het las.

Mijn studentenleven hing aaneen van geld verdienen en tussendoor examens afleggen. Je kunt het - denk ik - niet opnoemen of ik heb het verkocht. Van abonnementen tot mobilhomes.

Toen ontdekte ik  marketing. Ik werd research consultant bij Nielsen. Heerlijke, boeiende tijden. En ik rolde de communicatiewereld binnen. Prachtige tijden, grote leermeesters, harde leerscholen. 

Ik deed geen copywriting. Ik was strateeg, business developer, agency director.

Ik begon te bloggen, werd gepassioneerd door sociale media en content. Ik vertel verhalen, grote en kleine. Storytelling heet dat nu. Omdat het zoveel rijker is dan alleen maar verhalen vertellen.


Een tweede carrière, Schrijven, spreken, vertellen, gekoppeld aan lesgeven.  Public speaking, Training, workshops. Ik doceer nog steeds, Storytelling en Blogging, aan de Karel de Grote Hogeschool. Met veel plezier. 

bottom of page